Manisa Peyzaj ve Mimarlık Hizmeti - Manisafidan.com

Peyzaj işleri betonlaşma ile birlikte büyük önem kazandı. Özellikle son yıllarda yüksek katlı binaları yapmak için bahçe ve yeşil alanların yok edilmesi ile birlikte insanlar yeşil alanlara büyük özlem duymaya başladı. Yeşil alanı ancak köye ve yaylaya gidince görmeye başlayan insanlar yeşil alanın olduğu yerleşim yerlerini tercih etmeye başladı.

Zeytin Ağacı ve Tesbih Ağacı gibi birçok yeşil bitki ihtiyacınız Manisa Fidan merkezimizden temin edebilirsiniz. Fidan merkezimize Manisafidan.com internet kanalından erişim sağlayabilirsiniz.

Manisa Fidan merkezimizi 2007 yılında Manisa’da kurduk. 14 yıllık sürede birçok resmi ve özel kurum kuruluşa hizmet verdik. Temiz ve yaşanabilir alanlar inşa ettik. Orman, inşaat ve peyzaj mühendislerimizle kusursuz hizmet sunduk. Uzman kadromuzla başta Manisa il merkezi ve ilçeleri olmak üzere birçok yerin yeşillenmesine ve çevre düzenlemesine katkılar sunduk. Yeşil alanların çoğalması için özel çalışmalar yaptık. Çalışmalarımızı insanların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde özel olarak tasarladık.

2007 yılından bu yana İpek Kağıt firmansın çevre düzenlemesini yaptık. Manisa Belediyesi ile özel çalışmalar yaptık. Bu işten sonra Saruhan ve Salihli belediyesi ile de çalıştık. Manisa organize sanayi bölgesinin çevre düzenlemesini de biz yaptık. Yeni Ufuk sitesinin çevre düzenlemesini de başarılı bir şekilde yapıp teslim ettik. Kars Valiliği, Diyarbakır Çevre ve Orman Müdürlüğü ile de çalışma yaptık.

Üretim ve pazarlamanın kalitesini arttırarak fidancılık sektörüne büyük bir ivme kazandırdık. Yeşil alanlar inşa eden uzmanlarımız uygun fiyat kolay ödeme seçenekleri ile hizmet sundu. Müşteri memnuniyet odaklı çalışan firmamız ödeme konusunda müşterilerimize büyük kolaylık sağladık. Piyasada peyzaj ve fidan işini bizim kadar ciddi ve profesyonel yapan ikinci bir firma bulamazsınız.

Manisa Fidan ve Peyzaj firması olarak 2007 yılından bu yana her geçen gün kendimizi yeniledik ve geliştirdik. Çağın ihtiyaçlarına cevap veren firmamız modern ve çağdaş yaşam alanları tasarladı. Çevrenizin güzelleşmesi için mutlaka ekibimizin altın dokunuşlarına ihtiyacınız olacaktır. Manisa İl merkezinde yer alan büromuza uğrayarak bize projelerinizi anlatabilirsiniz. Çevre düzenlemesi ve peyzaj alanındaki ihtiyaçlarınıza cevap veren ekibimiz projelerinizin hayata geçmesine büyük katkılar sunmaktadır.

Manisa Fidan ve Peyzaj firması olarak uzman ekibimizle güler yüzlü bir hizmet sunuyoruz. Hizmetlerimiz planlı ve programlı bir şekilde yapılır. Yapılacak işlemler önceden planlanır. İşe başlamadan önce bir takvim belirlenir ve bu takvime sadık kalarak işler zamanında teslim edilir. Manisa Fidan ve Peyzaj firmamıza ulaşmak için bize aşağıdaki ulaşım kanallarından erişim sağlayabilirsiniz. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşça kalın.

Manisa Fidan Peyzaj Adres bilgileri: Akhisar Yolu üzeri Selimşahlar Kavşağı karşısı Manisa
Telefon numaraları: 0236 286 74 00 - 0532 491 23 43
E-posta: info@manisafidan.com
Web site adı: Manisafidan.com