Canlı Görüntülü Görüşme Sistemleri - E-uzaktan.com

Canlı Görüntülü Görüşme Sistemleri web kamera ve mikrofon kullanarak görüntülü ve sesli konuşma sağlayan bir sistemdir. Özellikle uzaktan eğitim programı ve yazılımı üreten firmalar tarafından kullanılır. Yüksek bant genişliğine sahip paneller ile videolar ve görüntülü konuşmalarda takılma yaşanmaz. Ortak yazı tahtası ile boş tahtaya yazı yazıp, sunumlar üzerinde resim yapabilirsiniz.

Canlı görüntülü görüşme sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi kullanabilirsiniz. Web sitemize ulaşmak için E-uzaktan.com bağlantı adresini kullanabilirsiniz. Canlı görüntülü görüşme sistemleri ile anlık anketler düzenleyebilir, anket sonuçlarını anında elde edebilirsiniz.  İhtiyacınız olduğu anda ekranınızın tamamını ya da belli bir bölümünü paylaşabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki herhangi bir sunumu, dokümanı videoyu ya da web sitesini canlı görüntülü görüşme sistemi ile paylaşabilirsiniz. Kayıtlı video yayınlama ile her türlü videonuzu yayınlayabilirsiniz.

https://i.ibb.co/LxzShrz/4.png

Canlı görüntülü görüşme sistemi kullanıcısına birçok açıdan katkı sağlar. Kullanımı oldukça kolaydır. Hızlı ve eğlencelidir. Programı kullanmak için herhangi bir program indirmenize gerek yoktur. Sadece basit bir Flash Player ile sistemi çalıştırabilirsiniz. Ekibinizle birlikte haftanın 7 günü 24 saat toplantı odasında görüşmeler yapabilirsiniz. Öğrencilerinizle sanal sınıf odalarında etkileşimli dersler yapabilirsiniz. Toplantı odasında istediğiniz dosyaları sunabilir ve paylaşabilirsiniz. Dinamik ve kullanması kolaydır. Eğitmen gerektirmeyen program kullanıcı dostudur. Ara yüzü herkesin anlayacağı formatta yapılmıştır.

Canlı görüntülü görüşme sistemi ile görüntülü canlı toplantılar düzenleyebilirsiniz. Genel kurul toplantılarınızı düzenleyebilirsiniz. E-genel kurul sistemi kurabilirsiniz. Bütün katılımcılara uzaktan genel kurula davet edebilirsiniz. Görüntülü kayıtlar yapabilirsiniz. Katılımcıların genel kurula kayıt bilgilerini saklayabilirsiniz. Sunum, dosya ve dokümanları gösterip paylaşabilirsiniz. Bütün mobil cihazlardan sisteme katılabilirsiniz.  Canlı görüntülü görüşme sisteminin bu saydığımız özellikler dışında birçok faydası var. Sistem ve çalışması hakkında detaylı bilgi almak, ürün ve hizmetlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten web sitemize giriş yapabilir, web sitemizde yer alan açıklama makalelerinden sistem hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Canlı görüntülü görüşme sistemi hakkında bilgi sahibi olmak için hemen bizimle iletişime geçin.

https://www.e-uzaktan.com